Szanyó Hűtő- és Klímatechnika Kft.
Szanyó Légtechnika Kft.
Szanyó Vagyonkezelő Kft.

A Szanyó Hűtő és Klímatechnika Kft. elérhetőségei megváltoztak!

2022.02.23.

Tisztelt Partnerünk,

 

Értesítjük, hogy a Szanyó Hűtő és Klímatechnika Kft. telephelye és székhelye 2022.02.11.-től megváltozott.

Új számlázási címünk: Szanyó Hűtő- és Klímatechnika Kft., 1037 Budapest, Kocsis Sándor út 54.

Kérjük partnereinket hogy 2022 .02. 11.-től levél-, csomag- illetve egyéb küldeményeik feladásánál is már az új címet használják.

 

A székhely változás miatt a vezetékes telefonszámunk és email címünk is megváltozott! 

 

Új vezetékes telefonszám: +36 21 234 7910 

 

Munkatársaink közvetlen mobiltelefon elérhetőségei nem változnak. 

 

Új központi e-mail cím: info@szanyo.eu 

 

Számláikat, szállítóleveleiket, pénzüggyel kapcsolatos észrevételeiket a  finance@szanyo.eu e-mail címre küldjék. 

 

Munkatársaink közvetlen e-mail címei a @ után változnak. Az eddig használt „szanyo.hu” végződés helyett a „szanyo.eu” végződésre térünk át.

Az ügyvezető, Szanyó Árpád új e-mail címe: a.szanyo@szanyo.eu

A régi e-mail címekre érkező üzenetek, az átmeneti időszakban továbbításra kerülnek. 

 

Banki adataink nem változnak. 

 

 

Köszönjük közreműködésüket. 

 

Üdvözlettel,

 

Szanyó Árpád

ügyvezető igazgató

Szanyó Hűtő- és Klímatechnika Kft.
H-1037 Budapest, Kocsis Sándor út 54
Tel.: +36 (21) 234 7910
E-mail: a.szanyo@szanyo.euMegújúlt a Fläkt Woods nemzetközi weboldala

2015.02.03.

2015 február elejétől új struktúrájú, modern, rendkívül informatív weboldallal jelentkezik egyik startégiai partnerünk, a Fläkt Woods vállalatcsoport. A legfrissebb termék információk, a leginnovatívabb műszaki megoldások és a sok-sok referencia világszerte, mind-mind segíti a hazai ügyfeleink eligazodását is a felmerülő igényeik lehetséges megoldásában. Természetesen bármely felmerülő kérdésben állunk rendelkezésre személyesen is.Szakmai konferencia a Közlekedéstudományi Intézetben (KTI)

2014.05.30.

A SZANYÓ Vagyonkezelő Kft., a MiX Telematics Europe Ltd. és a Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. 2014. 05. 29-én közös szakértői konzultációval egybekötött nagysikerű szakmai konferenciát és workshopot rendezett a Közlekedéstudományi Intézet épületében.

 

Az eseményen elsősorban a hazai tömegközlekedés alapját képező Volán tásaságok és nagyvárosi tömegközlekedési vállalatok vezetői és szakértői vettek részt. A programon a MiX Telematics szakértőinek bevonásával a SZANYÓ Vagyonkezelő Kft. szakemberei bemutatták a MiX Telematics autóbuszközlekedést segítő telematikai megoldását, az azt megalapozó hardware- és szoftverkomponenseket, valamint a kapcsolódó szolgáltatásokat.

 

A konferencia szakmai programja:

10:00 - 10:30 Bevezető

10:30 - 10:50 MiX Telematics bemutatása, termék és szolgáltatás portfólió

10:50 - 11:05 Üzemanyag takarékosság, utas- és járművezető biztonság => HERO Busz Megoldás

11:05 - 11:30 Felhasználói előnyök

11:30 - 11:50 Kávészünet

11:50 - 12:05 Műszaki jellemzők

12:05 - 12:30 Referenciák (esettanulmányok)

12:30 - 12:40 Összefoglaló és javaslatok

12:40 - 13:00 Kérdések és válaszok

13:00 - 14:00 Ebéd

14:00 - 14:40 Szakértői konzultáció

 A MiX Telematics Europe Ltd. a SZANYÓ Vagyonkezelő Kft.-vel hivatalos partneri szerződést írt alá

2014.05.09.

A SZANYÓ Vagyonkezelő Kft. a MiX Telematics Europe Ltd. hivatalos magyarországi partnereként 2014 májusától megkezdi a MiX Telematics Inc. telematikai termékeinek és szolgáltatásainak magyarországi forgalmazását.

 

Az 1996-ban alapított MiX Telematics vezető globális megoldásszállító a flottamenedzsment és az ezt támogató mobilis eszközök területén. A vállalat termékei és szolgáltatásai nagyobb és kisebb vállalkozások gépjárműflottáit látják el vezetőbiztonságot, hatékonyságot és gépjárműbiztonságot támogató megoldásokkal.

A cég az interneten keresztül szolgáltatásként elérhető szoftvermegoldásaival (Software-as-a-Service (SaaS) modell) több mint 120 országban, 6 kontinensen van jelen.

A MiXTelematics több, mint 450 000 gépjármű adatait kezeli egy időben, melyek között városi és távolsági közlekedésben résztvevő autóbuszok éppen úgy megtalálhatóak, mint nehézgépjárművek, személygépkocsik vagy éppen motorkerékpárok. Több mint 1000 alkalmazottjával és több mint 130 szerződött partnerével világszerte áll ügyfelei rendelkezésére.


A MiX Telematics a johannesburgi (JSE:MIX) és a new yorki (NYSE:MIXT) tőzsdén jegyzett vállalat, részvényei e két tőzsdén jegyezhetőek.ReCooler HP - Innováció a klímatechnikában!

2013.11.10.

A ReCooler HP egy rendkívül energiahatékony hűtő-, fűtő- és hővisszanyerő egység, az eQ sorozatú légkezelőkbe épített kivitelben.

 

A berendezésben nem csak a legfejlettebb technológiájú SEMCO higroszkópikus forgódobot, de a ma elérhető legmagasabb éves jóságfokkal üzemelő, DC inverteres, scroll kompresszorokat és elektronikus expanziós-szelepeket találunk. Újdonságképp megfordítható üzemmódú hűtőkörrel, tehát hőszivattyús kivitelben, a maximális komfort érdekében.

 

Ezen berendezés választása esetén  nincs szükség külön hűtő- és fűtőenergia előállító rendszerekre, tehát kazánra, folyadékhűtőre, kondenzátorokra és fűtő-, hűtőfolyadék csőhálózatokra sem! A berendezés, az elektromos rendszerhez történő csatlakoztatása után azonnal üzemkész. Megújuló energiát használ, a ma elérhető legmagasabb COP ill. EER értékekkel.

 

A ReCooler HP közvetlen előnyei:

 

-          Integrált HŰTÉS, FŰTÉS és HŐVISSZANYERÉS

-          Magas hatásfok mutatók: EER, COP, ESEER, SCOP

-          Gyors telepítés - Plug&Play

-          Megbízható üzem

-          Alacsony zajszint

-          Kisebb elektromos teljesítmény igény


További információkkal kapcsolatban forduljon kollégáinkhoz.Szállodai klímagereda (QVFH)

2012.08.01.


A QVFH típusú terméket kifejezetten szállodai, kórházi és nem egyterű, hagyományos irodai használatra tervezték. A termék kiváló minőségű beltéri klímát biztosít, alacsony zajszint mellett. A hűtőhőcserélő optimális kihasználása magas hűtési teljesítményt eredményez, alacsony légnyomás és légáram mellett. A szükséges primer friss levegő mennyiséget légcsatornán keresztül vezetjük a fúvókasorhoz. Ennek eredményeként a másodlagos levegő indukció útján kerül átvezetésre egy vízszintes hőcserélőn, melyet fűtésre vagy hűtésre vagy fűtésre és hűtésre lehet használni. Ugyanakkor a termék beépítési magassága az abszolút minimumon tartható, amely lehetővé teszi a maximális belmagasságot, pl. egy szállodai szoba bejáratánál.

Az angol nyelvű dokumentáció ide kattintva érhető el.

 

Funkciók

• Hűtés és/vagy fűtés
• 4 különböző légáramlási szint
• Alacsony zajszintMegújult weboldalunk

2012.02.20

Kedves Látogató!

 

Weboldalunk a könnyebb átláthatóság illetve gyorsabb információ elérés miatt megújult. Reméljük, hogy az új design és használhatóság eléri célját és az idelátogatók minden keresett információhoz hozzájutnak és máskor is visszatérnek hozzánk.


Üdvözlettel:

 

A Szanyó Kft. CsapataÚj légkezelő gyártó

2012.01.01.

A SZANYÓ Légtechnika Kft. a SWEGON berendezések forgalmazását 2011 végével befejezte, 2012 -től a   Fläkt Woods AB. svéd légkezelő gyártó hivatalos magyarországi márkaképviseletét látja el. A Fläkt Woods a légkezelő berendezések, klímagerendák, ventilátorok és befúvóelemek széles palettájával áll az érdeklődők rendelkezésére.Új termékpaletta

2011.11.01.

A SZANYÓ Hűtő- és Klímatechnika Kft. hivatalos magyarországi márkaképviseleteként megkezdi az SPX hűtőtornyok forgalmazásást. A gyártó közel 100 éves tapasztalata és széles termékskálája a garancia arra, hogy minőségi termékeket tudjuk az érdeklődők számára biztosítani.

 

További információkkal szívesen állunk rendelkezésükre. Az oldalon található hűtőtornyok itt érhetők el.