Szanyó Hűtő- és Klímatechnika Kft.
Szanyó Légtechnika Kft.
Szanyó Vagyonkezelő Kft.

Gyártók / Panasonic

Panasonic

Több, mint 50 éves tapasztalattal a Panasonic az egyik piacvezető a klímatechnikák terén. Kompresszoraik legyártott száma már meghaladta a 200 milliós darabszámot, ami garantálja a megfelelő minőséget. Világszintű hálózatuknak köszönhetően az eszköz és alkatrészellátás mindig biztosított. Az elektronikai piacon elfoglalt sokrétű tevékenységüket kihasználva nagy hangsúlyt fektetnek az ilyen irányú fejlesztésekbe, igyekeznek minél felhasználóbarátabbá válni.

A Matsushita Electric Industrial Co., Ltd.-t Konosuke Matshushita alapította 1918-ban. Első termékeik közt elektromos csatlakozódugók, kétutas aljzatok és kerékpárlámpák szerepeltek. 1933-ra már több mint 200 termék gyártásával foglalkozott a vállalat, majd 1955-ben megszületett a Panasonic márkanév. A tengerentúli terjeszkedés 1959-ben vette kezdetét, mára világszerte élen jár a széleskörű fogyasztói, üzleti és ipari szükségleteket kielégítő elektronikus termékek fejlesztésében és gyártásában. Összesen 328 000 alkalmazottal rendelkezik, termékeinek száma pedig meghaladja a tizenöt ezret. A Panasonic Corporation világszerte vezető szerepet játszik a fogyasztói, üzleti és ipari igényeket kielégítő elektronikus termékek széles körének fejlesztésében és gyártásában. A vállalat székhelye Japánban, Oszakában található. A Panasonic a széleskörű fogyasztói, üzleti és ipari szükségleteket kielégítő elektronikai termékek gyártásának és fejlesztésének egyik piacvezető vállalata a világon. Jelenleg 500 konszolidált vállalat alkotja a Panasonic csoportot, ami 1918-as alapítása óta globális piaci jelenlétre tett szert. A Japán nagyvállalat 68 milliárd eurós konszolidált nettó árbevételt ért el a 2013. március 31-én lezárult pénzügyi évben.

A vállalat elkötelezett az innováción alapuló értékteremtés iránt, azzal a céllal, hogy jobb életet és jobb világot alkosson a fogyasztói számára. A vállalat részvényeit jegyzik Tokióban, Oszakában, Nagoyában és a New Yorki tőzsdén (NYSE: PC). A vállalat célkitűzései között szerepel, hogy alapítása után 100 évvel, 2018-ra a világ vezető, zöld vállalatává váljon az elektronikus iparágban tevékenykedő vállalatok között.

 

Cégünk által forgalmazott berendezések:

 

 Levegő-víz hőszivattyúk,

Lakossági klímák, teljes DX terméksor (mono- és multi split rendszerek),

VRF rendszerek (elektromos- és gázüzemű),

Légfüggönyök,

Energia-visszanyerő szellőzőrendszer


Tovább a gyártó oldalára »

Kapcsolódó termékek: