Szanyó Hűtő- és Klímatechnika Kft.
Szanyó Légtechnika Kft.
Szanyó Vagyonkezelő Kft.

Gyártók / Olimpia Spendid

Olimpia Spendid

1962-ben jött létre az Olimpia Splendid vállalatcsoport, mely számos iparágban van jelen a nemzetközi piacon: három gyártóegységben nagyrészt lakosság számára állít elő egyedi és innovatív terméket a háztartási kisgépektől kezdve a légkondicionáló berendezésekig. A vállalatcsoport filozófiája szerint a magas termelési és a technológiai színvonal, valamint a folyamatos fejlesztő munka segítségével érhető el leginkább a végfelhasználók elégedettsége. A kész termékek fogyasztói, minőségi, használati teszteken mennek keresztül, így lehetséges, hogy a berendezések elektronikai, működési és esztétikai szempontból 100%-os minősítést érhetnek el.

Az Olimpia csoport 200 alkalmazottal három gyártóegységben végzi fejlesztő, termelő tevékenységét. A központ Gualtieri-ben található, 11.000 négyzetméternyi ipari részleggel, ahol alkatrészek gyártásával, gépek összeállításával foglalkoznak. A Cellatica-ban található telep 8.000 négyzetméter fejlesztő egységet, míg a Pieve di Bono telep 2.000 négyzetméter gyártó részleget tartalmaz.

Az Olimpia Splendid csoport közvetlen értékesítő helyeken és viszonteladókon keresztül Olaszországban és azon kívül a világ közel 50 országában van jelen radiátoros fan-coil készülékekkel (Bi2), kültéri nélküli monoblokk klímaberendezésekkel (UNICO), mobil klímaberendezésekkel, párátlanítókkal valamint inverteres split és multi-split klímaberendezésekkel.

Magyarországon a Szanyó Hűtő- és Klímatechnika Kft. forgalmazza az Olimpia Splendid teljes termékpalettáját immár hetedik éve. Mérnöki, kereskedelmi tevékenységünk mellett teljes körű szervizhátteret is biztosítunk.


Tovább a gyártó oldalára »

Kapcsolódó termékek:

Radiátoros klímakonvektorok

Kültéri egység nélküli klímaberendezések

Párátlanítók

Termékkatalógus 2017